miércoles, 30 de enero de 2019

NEWS Activitats Llibreria La Font de Mimir: Febrer 2019


Diem adeu al primer mes del 2019 i rebem el febrer amb una setmana molt negre, en què Barcelona és guarneix per donar veu als autors d’aquest gènere, amb activitats i xerrades per tota la ciutat. I com cada any, nosaltres ho celebrem amb el nostre aparador i la nostra xerrada juvenil de novel·la negra amb en Sebastià Bennasar i en Jordi Ledesma.

Aquest mes jugarem grans i petits als nostres clubs de joc; ens explicaran contes de monstres al Contes i Rondalles; xerrarem de llibres en el nostre Club de Lectura i Club de Lectura Infantil; gaudirem de dues presentacions: una juvenil i l’altra infantil; i ens apuntarem a un taller d’il·lustració.

·         Dimarts 5 al matí, Xerrada Juvenil de Novel·la Negra amb en Sebastià Bennasar i en Jordi Ledesma.

·         Dimarts 5 a les 18.00h, després del ‘Ves amb Conte!’: Club de Lectura Infantil ‘Els somnis dels llibres’, on llegirem la novel·la de HILDA, la compararem amb el còmic i la sèrie, i jugarem amb les paraules (6 a 9 anys).

·         Dimarts 5 a les 19.00h, Club de Joc. Especial: Jocs de Taberna! (+13 anys).

·         Dissabte 9 a les 12.00h, Contes i Rondalles: Monstres amb la Maria Ten (+3 anys).

·         Dissabte 16 a les 12.00h, Taller d’il·lustració: ‘Relata aquesta il·lustració’ amb la il·lustradora Txell Ocáriz i l’Alícia Gili Abad, editora de SECC (+13 anys).

·         Dimarts 19 a les 18.00h, després del ‘Ves amb Conte!’: Club de Lectura Infantil ‘Els somnis dels llibres’, on llegirem la novel·la de HILDA, la compararem amb el còmic i la sèrie, i jugarem amb les paraules (6 a 9 anys).

·         Dimecres 20 a les 19.00h, Presentació juvenil-fantàstica: El donyet perdut, amb l’escriptor Antoni Herrero i les autores de l’obra, la Sílvia Romero Olea i l’Alícia Gili Abad (+10 anys).

·         Dissabte 23 a les 12.00h, Presentació de l’il·lustrat: La perruqueria del Senyor Carabassó, amb el seu autor, l’Oriol Toro (+3 anys).

·         Dimarts 26 a les 18.30h, Club de Lectura: La Dependienta / La noia de la botiga 24h, de Sayaka Murata (+13 anys).

A més, tots els dimarts a les 17.30h fem el ‘Ves amb Conte!’, un conta-contes molt especial, on som els llibreters qui expliquem les històries!

Si vols conèixer les nostres recomanacions i llegir les nostres ressenyes, segueix-nos al bloc lafontdemimir.blogspot.com.es i a les nostres xarxes; som al FB, al Twitter i a l’Instagram!!

I si t’agradaria rebre les notícies d’últim hora a la teva bústia, vols ser part d’algun dels nostres clubs i activitats, o vols participar al nostre whats del club de lectura, t’hi pots apuntar visitant-nos a la llibreria o escrivint un mail a isabel@lafontdemimir.cat      


No hay comentarios:

Publicar un comentario